Om

Om

Jeg er vild med Herlev. Så enkelt kan det siges. Jeg har endnu ikke fundet en ting, jeg ikke kan gå til eller deltage i i Herlev. Herlev er lige til at spise. 🙂

Politikken i Herlev

Den socialdemokratiske højborg har gjort det til et vartegn at være åben for alle tilbud, og det får alle kommunens borgere glæde af. Fx så mente byrådet at det var fint at tennisklubben fik jord til tennisbaner, men så skulle borgere også kunne bruge anlæggene når der ikke er klubmedlemmer der spiller.

Alle disse tilbud til borgerne må koste kassen! Niks. Herlev har en lav skatteprocent. Store mængder af borgere i arbejde, og en mindre andel på overførsel er med til at løfte billedet.

Transport

Jeg arbejder i København, og det tager mig godt 30 minutter at cykle på arbejde. Det er ca det samme som i bil, og der er ikke mange steder i Københavnsomegn, hvor det er muligt at vælge om du vil tage bilen eller cyklen på arbejde uden, at det har en dramatisk effekt på tidsforbruget.

Sport

I Herlev er der mulighed for at dyrke alle former for sport. Så enkelt kan det siges. Er der en klub jeg har glemt, så skriv til mig, så kommer den straks på. Et af de store mål for mig er at lave en side hvor det er muligt at danne sig et overblik over alle de muligheder der findes i dag.

 

Jeg håber du kan bruge nogle af de ting jeg har fundet frem til dig.

 

Venlig hilsen

Anders Søndergaard

Del mig lige nu: